Concurs Aniversar - Les Perles Par Puca®

Concurs Aniversar  Corilo 2 ani - Les Perles Par Puca®Concursul este organizat de Corilo.ro in colaborare cu Loja pasionatilor de margele (facebook): https://www.facebook.com/events/281463285694141/

Regulament concurs:

Locul 1 Vot Juriu -200 lei
Locul 2 Vot Juriu-150 lei
Locul 3 Vot Juriu-100 lei
Locul 1 Vot public-50 lei 
Album Vot Juriu: 

 

 Magazinului Corilo la aniversarea sa de 2 ani vine cu o noua provocare, invitandu-ne sa cream o bijuterie in care 40% sa fie prezente margelutele Vintage Collection din gama Les Perles Par Puca®: http://corilo.ro/les-perles-par-puca/vintage-collection
Sunt acceptate creatii care prezinta Coliere, Curele, Bratari, Cercei Statement, brose Statement, inele Statement.
Puteti participa la concurs cu oricate lucrari doriti
Inscrierile se incheie in data de 1 decembrie la ora 24:00.
*Criterii preselectie
1. Se posteaza direct pe Concurs O SINGURA IMAGINE!!! a lucrarii!!! Lucrarile care vor fi postate prin distribuire vor fi sterse.
2. Fografia trebuie sa fie clara, pe fundal neutru, sa prezinte in intregime bijuteria, din poza să se distingă bine forma, dimensiunea și culorile creației prezentate. Propunerile care nu vor respecta punctul 2 vor fi sterse.
3. . Lucrarea prezentata la concurs poate fi postata pe facebook, blog, magazin dupa data de 18 octombrie 2017.
Este obligatorie confirmarea scriptica a concurentului ca lucrarea a fost postata online dupa data de 18 octombrie 2017 . Propunerile care nu vor respecta punctul 3 vor fi sterse.
4. Propunerea trebuie să includă o bijuterie in componenta careia sunt 40% margelutele Vintage Collection din gama Les Perles Par Puca. Propunerile care nu vor respecta punctul 2 vor fi sterse.
respectiv, alte piese decat cea participanta la concurs vor fi sterse.
6. Lucrarea trebuie să fie însoțită de o descriere a materialelor utilizate. Propunerile care nu sunt insotite de o descriere vor fi sterse. 
9. Lucrarea trebuie sa se incadreze in tema Concursului. 
Propunerile care nu se incadreaza in tema Concursului vor fi sterse.

Albumul provizoriu pentru jurizare se creaza pe parcursul derularii concursului. Documentul pentru vot public se posteaza dupa incheierea inscrierilor la concurs.
Dupa finalizarea albumului juriul isi intra in atributii.
Juriul voteaza fiecare lucrare in parte cu un comentariu in albumul creat pe Pagina de facebook a lojei, conform celor 5 criterii de mai jos.
Publicul voteaza in grupul Loja pasionatilor de margele, prin alegerea a 3 sau 5 creatii (in functie de numarul propunerilor pentru concurs) si lasand sub forma de comentariu numarul de ordine a creatiilor din documentul cu imaginile creatiilor participante la Concurs.
Se vor premia locurile 1, 2 si 3- Vot juriu
si locul 1 Vot public.
Rezultatele concursului se prezinta dupa incheierea jurizarii si numararea voturilor.
Criterii jurizare :
1. Originalitate, creativitate
2. Calitatea tehnica a executiei
3. Complexitatea executiei
4. Aprecierea prezentarii creatiei 
5. Impresia artistica