Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

 

Folosirea website-ului CORILO.RO si plasarea de comenzi prin telefon sau on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Aceste conditii se vor aplica pentru orice persoana fizica sau juridica, denumite in continuare cumparator.

CORILO.RO cu website-ul WWW.CORILO.RO :

este reprezentata exclusiv pe teritoriul Romaniei de S.C. KIRI CRYSTAL SRL-D cu sediul social in Roman, jud. Neamt, CUI 34263370, Nr.Inreg.Reg. Com. J27/184/2015 si va fi denumita in continuare furnizor . Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa office@corilo.ro.

 

 PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Corilo.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 37028 .

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Corilo.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Corilo.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Corilo.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Corilo.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Corilo.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: office@corilo.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate, sau va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

De asemenea, Corilo.ro poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSELE CORILO.RO

 

Furnizorul depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel culorile produselor prezentate pe website . Va atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de specificatiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la tipar. Ca atare furnizorul nu poate fi tras la raspundere in niciun fel pentru eventualele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

 

De asemenea, echipa CORILO.RO face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri,dimensiuni sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, CORILO.RO isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de Dumneavostra au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea, CORILO.RO isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

 

TERMEN DE LIVRARE

 

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa sediului Dumneavoastra. Este important pentru noi sa stiti ca procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor, dar avand prioritate comenzile la care a fost aleasa ca modalitate de transport livrarea prin curierat rapid. Confirmarea unei comenzi lansate cu succes o aveti prin trimiterea unui email generat automat la adresa cu care sunteti inscris in baza noastra de date, in care puteti vizualiza intreaga comanda. Daca nu ati primit acest mesaj, va rugam sa ne contactati.

 

Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, termen conditionat direct de modalitatea de livrare selectata (curier sau posta) dar si de timpul fizic necesar procesarii comenzii, insa poate ajunge si pana la 7 zile lucratoare. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei CORILO( conditii meteo extrem de nefavorabile, drumuri blocate, calamitati naturale, greve ale firmelor de transport, etc.)

 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil la CORILO. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. CORILO nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

 

PRETURI

 

Preturile comunicate pe site includ TVA si sunt valabile pana la noi modificari de pret. In cazuri exceptionale, CORILO isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate fara instiintare prealabila.

 

TRANSPORT

 

Aveti posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului: firma de curierat sau Posta Romana. Costul transportului va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat , taxele aparute in urma depozitarii coletelor la Posta Romana etc.). Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz si anunt prealabil in functie de modificarile de pret realizate de firmele de transport.

 

PLATA

 

Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

 

1. Plata in avans, prin: Virament bancar sau ordin de plata

2. Plata la livrare, ramburs prin numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

 

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 30 %. In conditiile neridicarii unei comenzi pentru care s-a achitat avansul, suma returnata va fi egala cu contravaloarea avansului dar din care scad cheltuielile legate de transport (tur-retur) Deasemnea furnizorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

 

RETURNAREA MARFII

Conform art. 4 din legea 130/2000 \"consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului\". Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. Cumparatorul este obligat sa achite integral costul returnarii produselor. In situatia returnarii unui colet ce a beneficiat de transport gratuit, din valoarea returnata va fi retinuta contravaloarea transportului initial (posta - 8 ron, curier - 17ron). Contravalorea marfii returnate( nu si costul aferent transportului initial) va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

 

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost folosit/ purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs!  Produsele se vor trimite prin Posta Romana in colet simplu fara ramburs.

 

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati Serviciul Relatii Clienti la adresa office@corilo.ro, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavostra.

 

Returnarea produselor se va face catre: KIRI CRYSTAL S.R.L.-D. cu sediul social Roman, Roman Musat, bl.5, ap.23, et4, cod postal 611056.

 

CONTINUT SITE, DREPT DE PROPRIETATE, RESTRICTII DE UTILIZARE

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de CORILO.RO, de societatea de baza (S.C. KIRI CRYSTAL S.R.L.-D).

Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

 

(1) plasarea unei comenzi pe CORILO.RO

(2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.

 

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al furnizorului sau a detinatorului de copyright in drept.

A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii. Orice alta utilizare a continutului de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat dupa cum s-a specificat mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala, si, fara acordul prealabil in scris al furnizorului, sunt strict interzise.

 

PROMOTII

 

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

 

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila (dar vom publica mesajul pe site incat sa puteti lua la cunostinta acest lucru).

 

DISCLAIMER PRIVITOR LA GARANTIE

 

CORILO furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. CORILO considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre CORILO, fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

 

DISCLAIMER PRIVITOR LA OBLIGATII

 

CORILO nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server. In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, CORILO va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

 

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele ce rezulta din dar nu se limiteaza la achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.


Cookie-uri

În afară de datele colectate direct, cum ar fi informațiile referitoare la nume sau adrese de email, site-ul nostru colectează informații despre dispozitivul pe care îl utilizați și care pagini ale site-ului nostru au fost accesate, cât timp, etc. Aceste ultime informații au 3 surse: fișiere server log, cookies și pixel tags.


Fișierele de pe server se referă la IP-ul dvoastră, care este logat automat în fișierele de server ori de câte ori utilizați site-ul. Corilo  folosește adresele IP pentru a calcula nivelurile de utilizare ale site-ului, pentru a diagnostica probleme și pentru administrare site. Colectarea adreselor IP este o procedură standard pe internet și este utilizată de multe website-uri. Aceste date sunt o categorie distinctă față de datele cu caracter personal.


Un cookie este un fișier text care conține bucăți de date, colectate la vizitarea unui website. Sunt concepute pentru a ajuta site-urile la identificarea activității trecute a utilizatorilor, ceea ce include click-urile făcute pe linkuri sau pagini, revenirea asupra unor pagini pe parcursul a mai multor luni, etc.


Cookies sunt fișiere trimise de pe un server pe calculatorul unei persoane, sunt standard și site-urile le folosesc pentru a simplifica accesul la un website și pentru a facilita utilizarea. Cookies nu aduc nici un fel de modificări sau daune computerului sau fișierelor. Dacă nu doriți ca aceste informații să fie stocate prin cookies, majoritatea browserelor au metode simple de a permite ștergerea cookies-urilor stocate, respingerea automată a cookies sau optarea pentru acceptare sau respingere.


Pentru o mai bună înțelegere, clasificăm mai jos tipurile de cookies care sunt folosite pe acest site, astfel încât să puteți decide dacă doriți să le ștergeți sau să le dezactivați.

Cookies strict necesare – permit navigarea pe site și utilizarea caracteristicilor acestuia. Acest tip nu colectează informații despre dvoastră care ar putea fi folosite pentru publicitare, marketing, promovarea de produse sau servicii, ori înregistrarea activității dvoastră pe internet.

Cookies de performanță – colectează informații despre modul în care utilizate site-ul (paginile vizualizate cel mai des, etc). Nu colectează informații care să vă identifice, toate datele fiind anonime. Aceste cookies sunt folosite doar pentru îmbunătățirea modului în care funcționează site-ul.

Cookies de funcționalitate – înregistrează alegerile și modificările făcute pe site, și oferă caracteristici de utilizare personalizate. Aceste cookies se referă strict la site-ul nostru.

Cookies de direcționare – furnizează anunțuri sau mesaje în conformitate cu interesele dvoastră, și pot fi legate de alte site-uri (de ex, Facebook).

Ștergere Cookies

Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea de cookies pe site-ul nostru, le puteți șterge urmând pașii de mai jos. Puteți de asemenea face setări astfel încât browser-ul pe care îl utilizați să blocheze cookies sau să vă avertizeze cu o notificare înainte de stocarea de cookies. Dacă ștergeți cookies, este posibil să nu puteți utiliza o parte din serviciile de pe site-urile vizitate.

Procedura de ștergere automată a cookies pentru Chrome este:

Click pe pictograma de meniu din colțul dreapta sus (sub formă de 3 bare orizontale), selectați Settings > Show advanced settings > Privacy și apăsați pe Content settings.

În fereastra care se deschide, sub cookies, selectați butonul “Keep local data only until you quit your browser.”


Click pe Done în partea de jos a ferestrei.

Pentru alt browser sau pentru alte setări, găsiți informații și detalii pe numeroase site-uri.

Tagurile pixel adună date statistice de bază asupra folosirii site-ului și a reacțiilor, permițând numărarea vizitatorilor (în scop statistic), oferirea de servicii de brand și analizarea eficacității promoției și campaniilor de publicitate.

Analitice

Google Analytics și Adwords

Acest site folosește Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc ( “Google”). Google Analytics folosește cookie-uri. În numele operatorului site-ului nostru, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului de către dvs., elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului și furnizarea de servicii conexe către operatorul site-ului. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin modificarea setărilor browser-ului.


Dacă doriți, puteți evita detectarea de Google Analytics, făcând clic pe link-ul de mai jos. Acesta va seta un cookie de renunțare, care împiedică în viitor colectarea informațiilor de pe acest site:


https://tools.google.com/dlpage/gaoptout


Folosim Google Analytics pentru a evalua datele din programul AdWords în scopuri statistice. Dacă nu doriți acest lucru, puteți gestiona preferințele ( https://adssettings.google.com/ ). 


FURNIZAREA DE INFORMATII

 Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia S.C. KIRI CRYSTAL S.R.L.-D., care opereaza site-ul CORILO.RO

In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

  TERMENI SI CONDITII REVIZII

 CORILO.RO poate revizui acesti Termeni si Conditii fara informare si anuntare prealabila. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.

 LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre furnizor si cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza municipiului Roman.