Livrare

TERMEN DE LIVRARE

 

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa sediului Dumneavoastra. Este important pentru noi sa stiti ca procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor, dar avand prioritate comenzile la care a fost aleasa ca modalitate de transport livrarea prin curierat rapid. Confirmarea unei comenzi lansate cu succes o aveti prin trimiterea unui email generat automat la adresa cu care sunteti inscris in baza noastra de date, in care puteti vizualiza intreaga comanda. Daca nu ati primit acest mesaj, va rugam sa ne contactati.

 

Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, termen conditionat direct de modalitatea de livrare selectata (curier sau posta) dar si de timpul fizic necesar procesarii comenzii, insa poate ajunge si pana la 7 zile lucratoare. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei CORILO( conditii meteo extrem de nefavorabile, drumuri blocate, calamitati naturale, greve ale firmelor de transport, etc.)

 

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil la CORILO. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. CORILO nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

 

Aveti posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului: firma de curierat sau Posta Romana. Costul transportului va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat , taxele aparute in urma depozitarii coletelor la Posta Romana etc.). Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz si anunt prealabil in functie de modificarile de pret realizate de firmele de transport.